Wyświetl pojedynczy post
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2008, 22:24
Paweł 76 napisał(a):Wyświetl post
Alu, zabieram głos pierwszy raz na tym forum, choć już od dawna je przeglądam. Jestem Wrocławianinem z krwi i kości, w moim sercu jest Śląsk od dzieciństwa, od dawna (około 15 lat) jednak kibicuję też Wisełce. Dodam jeszcze że od kilku lat niestety zmuszony jestem pracować w Warszawie i co rusz spieram się z miejscowymi w sposób bardziej lub mniej kulturalny - wszystko zależy od rozmówcy - w sprawie oczywiście supremacji Wisły w kraju. Dla mnie Biała Gwiazda jest czymś więcej niż tylko herbem zaprzyjaźnionego klubu. To dla mnie tradycja, mam ogromny szacunek dla tego klubu i wielką sympatię. Byłem we Wrocławiu na naszym meczu przyjaźni, w moim otoczeniu nie słyszałem żadnych obraźliwych komentarzy, okrzyków. Zauważ że przez spora część spotkania doping był dla Wisełki. I tak powinno być, bo w końcu jesteśmy przyjaciółmi. Jeżeli jednak spotkała Cię przykrość ze strony kilku "buraków" to w imieniu Kibiców Sląska chciałbym Cię przeprosić i zaprosić za każdym razem do ukochanego Wrocka. Mam nadzieję, że pozostaną u Ciebie te miłe wspomnienia ze spotkania, uwierz kibice Śląska przygotowywali się od dłuższego czasu na godne przyjęcie Was - naszych przyjaciół. Myślę że oprawa meczu była ciekawa a kto nie był na nim ,może obejrzeć sobie zdjęcia w internecie. Pozdrawiam serdecznie naszych Braci - Wisła z Krakowa to Śląska druga połowa !!!

Myśle że kolega w powyższym poście napisał to co najważniejsze, nie ma co się przejmować ludźmi małostkowymi, prawdziwi kibicice tworzą prawdziwą przyjaźń!

ŚLĄSK I WISŁA OOOOOO !!
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując