Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2008, 20:52
czesiu napisał(a):Wyświetl post
Jakie głupie podejście? Gdzie ja piszę o ukaraniu Skorży. On sam się ukarał ściągając Singlara zamiast Baszcza.
Noo, tu mu jasnowidztwa zabrakło żeby zmienić partaczącego Singlara i nie przewidzieć że Baszczu zmiesza z błotem tzw "sędziego".
Cytat:
To samo Sobol, co to k... jest piłka pod trzepakiem? Zeby pukać sie w czoło w kierunku sędziego. Cantoro równie dobrze mógł zmienić Sobola zamiast Jirska. To Skorża robi zmiany.
Sądząc po wyczynach sędziego - właśnie trzepakowa. Nie "rozgrzesza" to Sobola i Baszcza (mogli się nie dać zniżyć do poziomu tego niby sędziego), ale prawdę mówiąc, pretensji do nich nie mam specjalnych. Sam bym pewnie nie zdzierżył.
Pukanie w czoło to ten sędzia powiniwn traktować jako niezwykle dżentelmeńskie podejście do sprawy.
Baszczu był nieco "wyraźniejszy" w przekazie - może nieco mniej kulturalny ale za to bardziej ... adekwatny.

Poważnie mówiąc powinni ich odwiesić, tak jak Mielcarski mówił.
A co do Skorży - jak nie będzie miał wzmocnień to nie ma co się czepiać, że zespół po osłabieniach gra mizerniej niż przed.
Pozbywanie się go teraz byłoby skrajną głupota i nie piszę tak ze względu na "wyznawanie" Skorży tylko i tak nikogo lepszego nie dostaniemy, a tylko powtórzy sie karuzela jak po Henrym. Skutki łatwe do przewidzenia.