Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2008, 16:06
uher napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli gry w tym przypadku 4ka które wg. np. IGN.com są grami roku, wg. ciebie ssają, to twój pseudonim recenzenta powinen brzmieć "połykacz roku". Obie kopie mam w oryginale i wg. mnie to najlepsze fpp w jakie grałem od wielu lat. Pozatym GoW to shooter z perspektywy 3iej osoby, a nie pierwszej, więc nie porównuj.
Uher to ze napisalem ze CoD4 mniej mi sie podoba od GoW nie znaczy ze napisalem ze ssie. Bo to naprawde genialna gra ale jednak jezeli chodzi o grywalnosc ustepuje IMO Gears of War. Zreszta jak napisalem rzecz gusty i nie kazdy musi sie z nim zgadzac. Napisalem ze CoD5 ssie dla mnie ale to chyba dlatego ze nie trawie tych realiow.

Osobna kwestia jest nowy Pro Evolution Soccer. To jest po prostu... gra roku Zaraz po World of Warcraft Wrath of the Lich king dla mnie! Absolutny fenomen. W piatek kiedy dostalem ja w lapki zaczalem grac najpierw w exhibition pozniej troche w Champions League az w koncu o 15:15 zaczalem grac w Become a Legend... i stalo sie... Skonczylem grac o 3:30 w nocy w tym trybie, a to tylko dlatego ze mi prad na osiedlu wysiadl... Po prostu ten tryb jest nieprawdopodobny jezeli chodzi o grywalnosc. Nie da sie odczuc jakie z niego plyna w zaden sposob opisac. Jak zadreczasz sie gdy wchodzisz na boisko a twoja druzyna chwile potem traci bramke. Jak cieszysz sie jak glupi po wygranej twojego zespolu, jak skaczesz po fotelu gdy asyste ledwo zaliczysz. To jest wrecz nie do opisania. Konami stworzylo fenomenalny tryb, dla ktorego warto naprawde warto kupic ta gre. Po prostu rewelacja i beczka miodu. W zyciu nie gralem w tak dobra sportowke.

P.S. Oceniam caloksztalt PES`a po tym trybie. Gralem przez siec i normalnie z kompem. Jak dla mnie za latwe troche zdobywanie bramek jest i brak tutaj tego co najbardziej lubie czyli gry skrzydlami(ciezko sie przedrzec tamtedy), za to mozna poslac kapitalne prostopadle podanie. Dla mnie 9+/10 ocena dla tej gry.

Jutro moze opisza nowego Far Cry`a bo gram w niego dopiero od godziny czasu ale jak dalej bedzie to co do tej pory to... mamy przelom prosze panstwa prawdziwy przelom w historii komputerowej rozgrywki...
Ostatnio edytowane przez koyoot : 24.11.2008 o godz. 16:10.
Odpowiedz cytując