Wyświetl pojedynczy post
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2008, 15:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post
I jak to skomentować? Może tak: myślałem, że rozmawiam z kimś poważnym.

Nie widzę sensu w ciągnięciu dalej tematu. Odpowiedziałem na Twój post, przedstawiłem całą sytuację z mojego punktu widzenia, wykazałem minimum dobrej woli, choć tak napisanego posta powinienem był zwyczajnie zignorować. Ty rzuciłeś tylko kilka niepopartych niczym zarzutów i generalnie pokazałeś, że masz z moderatorami jakiś problem. Gdybyś przejrzał historię tego tematu zobaczyłbyś, że nie jesteś pod tym względem oryginalny, a każda kolejna grupa modów musiała się stykać z równie poważnymi i mocno udokumentowanymi zarzutami.

A ja nie uważam, że to największe w Polsce forum kibiców Wisły, a nie piaskownica.

Tylko Ciebie, oczywiście.
A, byłbym zapomniał o sorelu - jego najwyraźniej też.

Jakbyś coś jeszcze chciał mi przekazać, to wal na priv. Umieram z niecierpliwości.
Dokladnie, ja tez myslalem ze rozmawiam z kims powaznym. Ale jak widac masz tylko 23 lata. Wiec nie pisz prosze ze ja mam dorosnac. Moze jeszcze zrozumiesz.
I juz tylko dla Twojej informacji, nie mam zadnego problemu z modami, tylko stwierdzam pare faktow. Jezeli tego nie rozumiesz i "przeistaczasz" na swoj wlasny sposob - to juz nie moj problem. Sam bylem modem i wiem co sie dzieje, co sie moze dziac. A skoro dla Ciebie malopowazne jest stwierdzenie ze sa rowni i rowniejsi, to chyba czas skonczyc z ta zabawa, jaka dla Ciebie jest moderowanie.
Odpowiedz cytując