mic napisał(a):

Tak tak, walnich focha i sie obraz. Co do administracji nie bede pisal. Niestety wlasnie teraz widac Twoj poziom, ze tak obracasz kota ogonem. Wlasnie tez jezeli chodzi o Twoja wiadomosc napisana do mnie to " ". I nie napinaj sie tak bo pekniesz
|
I jak to skomentować? Może tak: myślałem, że rozmawiam z kimś poważnym.
Nie widzę sensu w ciągnięciu dalej tematu. Odpowiedziałem na Twój post, przedstawiłem całą sytuację z mojego punktu widzenia, wykazałem minimum dobrej woli, choć tak napisanego posta powinienem był zwyczajnie zignorować. Ty rzuciłeś tylko kilka niepopartych niczym zarzutów i generalnie pokazałeś, że masz z moderatorami jakiś problem. Gdybyś przejrzał historię tego tematu zobaczyłbyś, że nie jesteś pod tym względem oryginalny, a każda kolejna grupa modów musiała się stykać z równie poważnymi i mocno udokumentowanymi zarzutami.
mic napisał(a):

|
A tak juz na marginesie, to nie wydaje mi sie zeby nazwanie kogos gnojkiem bylo jakims wielkim zwyzywaniem. Ale sam fakt jest.
|
A ja nie uważam, że to największe w Polsce forum kibiców Wisły, a nie piaskownica.
mic napisał(a):

|
PS. A czy to, ze dostalbym bana, dotyczy tylko mnie, czy kazdego na tym forum ?
|
Tylko Ciebie, oczywiście.
A, byłbym zapomniał o sorelu - jego najwyraźniej też.
Jakbyś coś jeszcze chciał mi przekazać, to wal na priv. Umieram z niecierpliwości.