Może by tak zakręcili się koła tego Peskovica. Jeśli z nim teraz nie wypali, to podpisać na pól rundy Wyparłe chociażby. W każdy razie kogoś kto nie będzie się stresował tym,ze gra w Wiśle, Bodzio raczej się niczym nie stresuje

a ma na tyle duże umiejętności, że będzie potrafi łapać lekko uderzone piłki w światło bramki,a baboli puszcza mnie niż więcej.
Mic, Ja Pawełka nie oceniam po jednym meczu, tylko po tym co widzę odkąd jest u nas. W przekroju bramkarzy ,którzy grają u nas w lidze nie jest on golkiperem najwyższym lotów. Może gdyby był pewniejszy to nie uważasz,że obrona nie grałaby lepiej? Co do Brożka, skoro już poruszyłeś jego temat, to co napisze będzie mało popularne, ale dla mnie to słaby( na poziomie europejskim) kopacz. Na naszą ligę niemalże wybitny,ale jaką on tutaj ma konkurencję? Obrońcy żenujący. A to,ze nie strzela z metra? dla mnie to żadne zaskoczenie, to jest piłkarz,któremu na trzy jeden mecz wyjdzie, w lidze polskiej.! Gdzieś tam w Austrii pełno takich wyrobników spotkasz, o Niemczech nie wspominając. Niby szybki, ale tak nie do końca, skuteczność, jest ale tak jakby jej nie było. Na takim graczu trudno budować silny zespól.