Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2008, 11:37
Na onecie same mozgi siedza, i to od zawsze
Wpisza "Legia miszcz" albo "Wisla bendzie najleprza" - i na takie prowokacje 3/4 idiotow sie nabiera...ale coz jaki portal tacy komentatorzy

Jak czytam ze kluby zaczynaja wyc o to ze gramy kolejki w takiej a nie innej aurze to mnie sciska... Jakies yntelygenty maja podgrzewana plyte ale tylko w chwili gdy wylaczy sie oswietlenie...
Kto mi wyjasni jakim trzeba byc "zdolnym" by nie wiedziec ze juz pod koniec pazdziernika ( nie mowiac o listopadzie i grudniu ) robi sie dosc szybko ciemno i trzeba juz ok 15 miec wlaczone oswietlenie?
Albo ogrzewamy, albo oswietlamy...

Taki system rozgrywek jak w tym roku, bedzie juz na stale wiec mozgi ktore mialy problemy z wyobraznia musza sie czegos nauczyc.

Lech wygrywa, Wisla przegrywa, Legia wygrywa, Polonia Wygrywa. Scisk potworny i bardzo dobrze.

Cos czuje ze w nastepnej kolejce druzyna ktora moze zgubic punkty bedziemy my... Przeciwnik ogrania, strachu zadnego nie ma i teoretycznie powinno nie byc problemu ale... Jedynym napastnikiem ktory jest zdolny do gry to Aru :| , jest oczywiscie Rocki ale z niego taki napastnik jak z Kielbowicza pilkarz na miare ekstraklasy.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując