Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2008, 02:43
mic napisał(a):Wyświetl post
po pierwsze, o dorastaniu to Ty powinienes sie raczej duzo nauczyc - sadzac po stylu Twoich wypowiedzi, wiec zanim stwierdzisz ze ktos powinien - popatrz na siebie. Nie wiesz kim jestes, ile mam lat itd. W dodatku chyba jestes zbyt krotka na forum zeby o mnie wiedziec wiecej. Z pewnoscia nie pamietasz "starego" forum.

po drugie, tak, pisalem do Ciebie, co wiecej, nawet mi odpisales.

po trzecie, rozumiem ze status moderatora powinien byc platny, tak ? Prosze Cie. Robicie to dobrowolnie - ok, ale nikt Was do tego nie zmusza. Jezeli brakuje czasu dla "..." to jest bardzo proste rozwiazanie - wystarczy zrezygnowac z tej jakze meczacej funkcji. Nikt Was takze nie zmusza do siedzenia tutaj 24/24. Poza tym, ja nie mam prenesji zadnych, nic od Was nie wymagam, poza sprawietliwym traktowaniem wszystkich uzytkownikow.

po czwarte, jezeli cos widze, jak to ujales, niepokojacego - "zglaszam" to - jakbys nie zauwazyl to przegladnij ten temat.

po piate, prosze wytlumacz coz to za urojenia. Czyzby spora grupa z forum takie miala, widzac znikajace niewygodne posty ?

po szoste, tak, wiem ze jest lepszy sposob na skrytykowanie kogos niz wyzwiska, ale wytlumacz gdzie ja kogos wyzywam ? No chyba ze jednak pomimo swojego wieku dalej niedoroslem.

i ostatnie, coz to "typkowi" sie nalezy ? wszystko ? Czyli ?
Nie będę się wdawał w dalszą dyskusję, mam tylko jedną propozycję:
poinformuj administracje o naszych niecnych postępkach, pokaż im te dowody o których wspominasz(bo jeżeli chodzi o Twoją wiadomość wysłaną do mnie, to ) i czekaj na odpowiedź. Nie pozwól, żeby wredni moderatorzy pozostali bezkarni

I nie, nikogo nie wyzywałeś. Gdybyś spróbował, dostałbyś bana - jak sorel.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując