Wyświetl pojedynczy post
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2008, 00:42
Zacznę od gry Wisły bo to się liczy. Pawełka ostatnio za dużo chwaliłem dziś wpuścił niezłego bąbla. Singlar z Cleberem niewidoczni. Lepszy Słowak niż Zieńczuk, który był poniżej krytyki, wszystko robił źle partolił, chodził zamiast biegać potem zawodnicy przestali mu podawać bo wiedzieli że zepsuje. Marcelo jak mógł go trener wpuścić jak on nie wie co to śnieg, jakby mocniej strzelał głową to byłoby 6-2, ale on lepiej dogrywa ale i z celnością główki są problemy. Baszczu próbował się pokazać biegał, wrzucał początkowo wyglądało to naprawdę nieźle ale szybko spuchł, miał już dość takiego sedziowania no i psychicznie też nie wytrzymał, jeśli nie zwyzywał sędziego to kapitan ma prawo do rozmowy z sędzią. Sobol grał przeciętnie nerwy puściły a były ostro sponiewierane przez sędziego. Jirsak kilka ciekawych podań ale za mało, za wolno zawiodło to co zawsze mu szło czyli stałe fragmenty. Boguski za mało widoczny ale lepiej niż ostatnio. Brożek wyraźnie przemęczony, ale ciężko trenerowi zaryzykować i zdjąć go. Małecki najlepszy dziś wiślak i tak od kilku spotkań. Łobodziński zagrał bardzo ładnie wyraźnie zwyżkująca forma. Cantoro tak jak zawsze czyli zagrał nic a potrzebowaliśmy kopa wraz z jego wejściem.

Zmartwiłem się ogromnie że wchodzi Zieńczuk i miałem rację. Nie dość że bez formy to nawet się nie starał. A mogło być tak że za Singlara wchodzi Łobo potem Niedzielan i byłoby aktywniej z przodu, wtorek gwarantuje walkę zapieprzanie i może akurat się przełamie, jak tu ktos wspomniał jak nie złapie kontuzji to po przepracowanym okresie przygotowawczym jeszcze wam pokarze.
Nie wiem co za beznadziejne pomysły czepiania się trenera. Mam nadzieje że niezależnie od wyniku zostanie do końca sezonu. Jeśli p. Cupiał postanowi inaczej to stracę wiarę w jego dobre intencję rozwoju Wisły. Gdybyśmy zdobyli 1pkt bylibyśmy mistrzem jesieni.
TRENERZE JESTEŚMY Z TOBĄ!!
Co do sędziego to żal. Sam sprowokował czerwone kartki, szczególnie że Wiślacy wystarczy że dotykali przeciwników i odrazu faul a naszych cieli równo z trawą i gwizdek milczy. Klnie się non stop na boisku a nie wylatuje się za to z boiska, a za takie teksty Sobol dostał 2 żółte a Baszczu czerwoną.
Odpowiedz cytując