wolfy napisał(a):

Nie, nie pisałeś do mnie.
Wyobraź sobie, drogi kolego, że moderatorzy moderują całkowicie za darmo, "pro publico bono". Poza tym wszyscy mają swoje życia, rodziny, studia, pracę(niepotrzebne skreślić) na głowie, więc nie masz absolutnie żadnego prawa wymagać, żebyśmy tu siedzieli 24h/dobę.
No widzisz, ja nie czytam wszystkich postów pojawiających się codziennie i we wszystkich tematach. Żaden moderator tego nie robi - powód podałem wyżej. Skoro zauważyłeś coś niepokojącego, to to zgłoś, a ktoś wcześniej czy później się tym zajmie. Jeżeli jednak liczysz, że wszyscy będziemy tu non stop siedzieć czekając na Twoje zgłoszenie - cóż, sam jesteś winien własnym rozczarowaniom.
I nie - nie mam pojęcia "co kto pisał". Może mamy też uczyć się na pamięć waszej twórczości?
Argumentów? Argumenty można odnieść do jakichś konkretnych kwestii a nie czyichś urojeń.
A IMHO - istnieje lepszy sposób na skrytykowanie kogoś niż wyzwiska(o ile wyzwiska w ogóle można uznać za krytykę). Jak dorośniesz, to może zrozumiesz.
Moderowanie to faktycznie świetna zabawa, nawet nie wiesz jak wielką radość sprawiają nam takie pyskówki z "wiedzącym lepiej". Następnym razem, jak ktoś zapyta "Dlaczego xyz został zbanowany" dostanie odpowiedź: "Bo wiedział za dużo". O ile komukolwiek będzie się chciało odpisywać.
Nie będzie "rotfla", bo przestało mnie to już bawić, a zaczęło nużyć. Kolejny typek z gatunku tych, którym wszystko się należy.
|
po pierwsze, o dorastaniu to Ty powinienes sie raczej duzo nauczyc - sadzac po stylu Twoich wypowiedzi, wiec zanim stwierdzisz ze ktos powinien - popatrz na siebie. Nie wiesz kim jestes, ile mam lat itd. W dodatku chyba jestes zbyt krotka na forum zeby o mnie wiedziec wiecej. Z pewnoscia nie pamietasz "starego" forum.
po drugie, tak, pisalem do Ciebie, co wiecej, nawet mi odpisales.
po trzecie, rozumiem ze status moderatora powinien byc platny, tak ? Prosze Cie. Robicie to dobrowolnie - ok, ale nikt Was do tego nie zmusza. Jezeli brakuje czasu dla "..." to jest bardzo proste rozwiazanie - wystarczy zrezygnowac z tej jakze meczacej funkcji. Nikt Was takze nie zmusza do siedzenia tutaj 24/24. Poza tym, ja nie mam prenesji zadnych, nic od Was nie wymagam, poza sprawietliwym traktowaniem wszystkich uzytkownikow.
po czwarte, jezeli cos widze, jak to ujales, niepokojacego - "zglaszam" to - jakbys nie zauwazyl to przegladnij ten temat.
po piate, prosze wytlumacz coz to za urojenia. Czyzby spora grupa z forum takie miala, widzac znikajace niewygodne posty ?
po szoste, tak, wiem ze jest lepszy sposob na skrytykowanie kogos niz wyzwiska, ale wytlumacz gdzie ja kogos wyzywam ? No chyba ze jednak pomimo swojego wieku dalej niedoroslem.
i ostatnie, coz to "typkowi" sie nalezy ? wszystko ? Czyli ?