Wyświetl pojedynczy post
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2008, 21:26
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Hoho, zgadzam się ze zmiana trenera co roku jest niepoważna. Przecież ja trenera Skorży nie zwalniam. Nawet gdybym miał ku temu taką możliwość bym tego nie zrobił.

(...)

A, zapomnieliśmy o jednym ważnym argumencie. Nie wiem jak jest z zapisami chroniącymi pozycję Skorży. Kontrakt ma niemały, a pytanie czy zwolnienie w środku sezonu nie oznacza konieczności wypłaty rekompensaty. A przecież Cupiał nie lubi wyrzucać pieniędzy.
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam sie z tym, ze Skorza powinien zostac, bo jest to napewno trener godny zaufania (pomijam fakt, ze on tego zaufania z góry raczej nie ma).
Denerwuje mnie tylko jedno. Ciagle wypisywanie, ze "i tak dobrze ze zdobyl w tamtym sezonie mistrza z tym skladem" Gowno prawda! W rundzie jesiennej mielismy najlepszy sklad w ekstraklasie. I to sklad porownywalny do tego z 2002 roku. Swietna obrona, genialny Kosowski (jego asysty i wplyw na druzyne mowia same za siebie), silny srodek pomocy no i Zieniu i Broziu w wybornej formie. W Lechu nie bylo ani Lewego ani Stilicia ani Arboledy, Legia sobie tez radzila bez zawodnikow, ktorzy tam teraz ciagna gre do przodu.
Takze moim zdaniem sakralizacja Skorzy za mistrza w tamtym seoznie jest gruba przesada. Mistrza zdobyl bo musial, Wisla byla znacznym faworytem.
Brawo dla tych panów. Sto procent racji.
the end