Wyświetl pojedynczy post
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2008, 21:13
Trochę ochłonąłem więc można podsumować dzisiejsze spotkanie.
Przede wszystkim fatalne zachowanie Marcelo(i nie ma co go tłumaczyć że grał na śniegu) i Pawełka(z całym szacunkiem nie mam nic do niego ale nie nadaje się na bramkarza Wisły) przy pierwszej bramce, która ustawiła mecz. Jednak później gra Wisły wyglądała dobrze wysoko odbieraliśmy piłkę i przynajmniej jedną bramkę powinniśmy strzelić. Słabo zaczęliśmy drugą połowę i tak naprawdę zaczęliśmy grać dopiero od straty 2 bramki. I gdy się wydawało że można przynajmniej zremisować fatalnie zachowali się dwaj najbardziej doświadczeni zawodnicy(sędzia też się nie popisał). Porażka na własne życzenie i to najbardziej boli i denerwuje. Śląsk drużyna która gra otwartą piłkę dzisiaj przez 80 minut broniła się, nawet przed grającą w 9 Wisłą(tak jakoś nie mogłem się powstrzymać przed napisaniem tego).
Podobała mi się dzisiaj gra Małego, chłopakowi nie zawsze wszystko wychodzi ale chęci i woli walki ma za 5 zawodników. Po tym spotkaniu tak naprawdę zobaczymy jaki kredyt zaufania ma trener u właściciela.
Odpowiedz cytując