Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2008, 20:44
1 pkt straty do lidera, a ten trenerów powoli chce zwalniać

Gdyby tak mieli zwalniać trenerów w europie po jakimś tam nieudanym meczu raz na jakiś czas, mając 1 pkt straty do lidera, to zmiany byłyby co tydzień.
Chelsea też przegra w sezonie kilka meczy z drużynami które powinni skosić po 10 - 0 , Barca, Manchester, Inter, Milan i inni tak samo.. to jest normalne, tym bardziej w piłce i nie ma co panikować.

bo powoli zaczyna być to żałosne a zarazem śmieszne, remis z Górnikiem i od razu afera i koniec świata, przegrana ze Śląskiem afera i koniec świata.. dystans panie i panowie, jesteśmy w czołówce i zawsze będziemy, mamy 1 pkt straty do lidera, dopiero jest półmetek i nic nie jest stracone, a dla mnie osobiście wywalczenie miejsca pucharowego z tym składem będzie przyjemną wiadomością, choć o mistrzostwie po cichutku liczę, ale jest jeden wielki minus tego = gra na Hutniku.

otrząśnijcie się, zresztą wszystko napisał westersyl.

Skorża to virtuozo, to że on zdobył z tym składem majstra to wielki sukces i dla mnie osobiście pozytywne zaskoczenie, tak jak i po tylu kolejkach tylko 1 pkt straty do lidera. co mógł wycisnąc to wycisnął, teraz czas na ruch RN i samych piłkarzy, bo nie dostają tyle kasy za opie..alanie się.

1906% poparcia dla Skorży!
Ostatnio edytowane przez element : 23.11.2008 o godz. 20:48.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..