Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2008, 16:55
mic napisał(a):Wyświetl post
1) Przyklady, pisalem juz wiele razy w tym temacie jak rowniez na privy, o ile dobrze pamietam rowniez do Ciebie.
Nie, nie pisałeś do mnie.

2) Nie ja to pisalem, wiec ta uwage nie kieruj do mnie. Oczywiscie moderator sie tym zajmie, jak mu sie zachce.
Wyobraź sobie, drogi kolego, że moderatorzy moderują całkowicie za darmo, "pro publico bono". Poza tym wszyscy mają swoje życia, rodziny, studia, pracę(niepotrzebne skreślić) na głowie, więc nie masz absolutnie żadnego prawa wymagać, żebyśmy tu siedzieli 24h/dobę.

3) Gdzie ..... i pojeby ? Poszukaj. Przegladnij rozne tematy. Mozliwe ze posty zostaly usuniete, jednak ci "wyzsi" z forum nadal swietnie sie bawia. Doskonale powinienes wiedziec kto i co pisal.
No widzisz, ja nie czytam wszystkich postów pojawiających się codziennie i we wszystkich tematach. Żaden moderator tego nie robi - powód podałem wyżej. Skoro zauważyłeś coś niepokojącego, to to zgłoś, a ktoś wcześniej czy później się tym zajmie. Jeżeli jednak liczysz, że wszyscy będziemy tu non stop siedzieć czekając na Twoje zgłoszenie - cóż, sam jesteś winien własnym rozczarowaniom.
I nie - nie mam pojęcia "co kto pisał". Może mamy też uczyć się na pamięć waszej twórczości?

4) Przesladowany ? Zastanow sie. I oczywiscie "rotfl" - czyzby brakowalo argumentow i tylko w taki sposob potrafisz odreagowac ? Co ciekawe, ostatnio duzo tych " przesladowanych". Widocznie takie mamy kompleksy
Argumentów? Argumenty można odnieść do jakichś konkretnych kwestii a nie czyichś urojeń.
A IMHO - istnieje lepszy sposób na skrytykowanie kogoś niż wyzwiska(o ile wyzwiska w ogóle można uznać za krytykę). Jak dorośniesz, to może zrozumiesz.
Moderowanie to faktycznie świetna zabawa, nawet nie wiesz jak wielką radość sprawiają nam takie pyskówki z "wiedzącym lepiej". Następnym razem, jak ktoś zapyta "Dlaczego xyz został zbanowany" dostanie odpowiedź: "Bo wiedział za dużo". O ile komukolwiek będzie się chciało odpisywać.
Nie będzie "rotfla", bo przestało mnie to już bawić, a zaczęło nużyć. Kolejny typek z gatunku tych, którym wszystko się należy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.11.2008 o godz. 17:01.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując