Wyświetl pojedynczy post
emsi
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2008, 09:02
1q2 napisał(a):Wyświetl post
emsi - wez cos doradz bo cierpie na chroniczny brak dobrych nowych(w sensie nie ogladanych przezemnie) filmow.
Dzis musialem wymeczyc morderstwo doskonale z Douglasem....jak luknalem na pierwsze z brzegu komentarze na filmwebie, typu - doskonaly, genialny, trzyma w napieciu itp , to wiedzialem ze bedzie kaszana - i tak bylo
1q2 jeden tytuł mi obecnie przychodzi do głowy: Eden Lake miazga survival i obecnie najlepszy dla mnie horror A.D. 2008 z Hoodies w roli oprawców, trzyma w napięciu jak stacja transformatorowa a końcówka w dodatku cód miód i orzeszki naprawdę gorąco polecam.

I w kinach podobno ostro daje rady Pozwól mi wejść, sam nie widziałem, ale opinie osób, które mają podobny gust filmowy do mnie hura optymistyczne więc się koniecznie wybieram bo ponoć bardzo warto

A Eden Lake jak skołujesz to wieczór filmowy z survivalem w tle masz pierwsza klasa, ręczę swoją głową za poziom

Aha nowych Coenów nie polecam byłem nie dawno i po świetnym To nie kraj dla starych ludzi srogo się zawiodłem, jedynie kilka scen z Bradem Pittem ok, ale historyjka do bani jak dla mnie.
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!