Terminy w Krakowie na praktyczny: ok2 miesiecy, na lączony od 2 do 6tyg.. Zalezy jak sie trafi..
Przelozyc (oficjalnie, bez podania przyczyny) mozna kazdy egzamin (w tym laczony) na termin nie pozniejszy niz juz jest.. w praktyce wyglada to tak ze rezygnujesz z tego co masz (nie pozniej niz 2 dni przed egz) i dostajesz najwczesniej termin ktory jest (czyli czekasz kolejne 2-6tyg, w praktycznym 2 miechy)..
Co chodzi o ta zdawalnosc, wg mnie wszytko zalezy od tego na kogo trafisz, i co wazniejsze- nie jak umiesz jezdzic, tylko jak jestes przygotowany pod sam egzamin.. Jak wygazesz sie pozytywnie na samym poczatku, nawet na placu, to pozniej latwiej idzie itd.. Naturalne jest ze jak sie zwieksza zdawalnosc w danym miesiacu, to musze oblac wiecej osob ^^-stad NIBY wieksze kryteria biora pod uwage przy zdawaniu ;p
Co chodzi o ten luk.. hmy- wiem jaki jest, bo sam zdawalem.. wydaje mi sie ze jak sie skupisz to bedzie ok- ja uczylem sie w LOKu i tam masz prawie identyczny luk (podwojny)..
Ja mialem na egz parkowanie (koperta) w miejscu wolnym na dlugosc ok 1,5 dlugosci samochodu.. w regulaminie masz min 3 dlugosci, wiec spoko jest! ;/
Praktycznie 1/2 egzaminatorow na samym poczatku leci na Ciebie z geba.. nie dlatego ze robisz cos zle, tylko zebys tak myslal

Jak sie odprysniesz- to powodzenia

;|