mr_kwolf napisał(a):

Nie wszystkim chodzi tylko o kase. Podobno Lewandowski na serio brał tylko oferte Lecha i Jagi. Tyle razy było już wałkowany ten temat a ty jak zwykle musisz zapytać "czemu on nie jest u nas? Straciliśmy taki talent". Pamiętam jak rok wcześniej takim samym talentem był Ćwielong i teraz nikt nie uderzy się w pierś i nie powie "Pomyliłem się co do niego, myślałem że będzie drugim Brożkiem". Tutaj przecież są sami nieomylni i wszyscy wiedzieli że tak będzie, a Lewandowski to talent czystej wody o czym tez wszyscy wiedzieli tylko nie ten legijny łysy ch**.
Ponadto skąd wiesz jak rozwineła by się kariera Lewandowskiego jakby przyszedł do Wisły? Skąd wiesz że nie byłoby tak że miałby w tym momencie komplet meczy w Pucharze Ekstraklasy, połowke w Pucharze Polski i może pare końcówek w lidze a ludzie by mówili tak jak teraz Ćwielongu "wypożyczyć niech się ogra"
A odnośnie Mili to niby czemu śmiech?
|
Jasne że to musztarda po obiedzie i bez sensu wałkować, ale RL do Wisły chciał trener więc by u nas grał.
Mila w Wiśle - równie prawdopodobne jak Garncarczyk, Garguła, Nowak...
Trzeba go było brać ŁKS-u w lecie. Tak przy okazji możemy się pobawić w ankietę.
Pytanie: wolałbyś w Wiśle Gargułę czy Milę?
Moja odp. - Garguła