Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2008, 19:08

Padłem...
Ludzie, pewnie, kupujmy Nowaków, Gargułów, Ukahów, Lisowskich i wszelkich innych ligowych gwiazdorów podejrzanych o umiejętność prostego kopnięcia piłki. Ja jestem w pełni za. Okaże się ilu z tych, co deklarują wierność do grobowej deski faktycznie pozostanie przy Wiśle, bo z takimi pomysłami jak wasze wylecimy z ekstraklasy na zbity pysk w trybie ekspresowym.

Czy Wy do jasnej cholery macie po 12 lat? Powiedzcie mi, co jest celem sportowym tego klubu? Mnie się wydawało, że LM, a wymieniacie piłkarzy, którzy tak naprawdę niewiele znaczą w naszej ekstraklasie i są w takim wieku, że może im się trafić jeden lepszy sezon, poważny trwały postęp raczej nie wchodzi w rachubę. Wiem, że nie ma co mi żyła skakać, bo szczęśliwie jednak żaden z Was nie jest Bednarzem, ale czy Wy nie widzicie, że się ośmieszacie?

Oczywiście ściągnąć jednego Gargułę, albo innego Nowaka, jeżeli cena będzie przystępna, nie zawadzi, ale nie można budować składu wokół takich piłkarzy. Od kilku lat czkawką odbija nam się łapanka graczy przeciętnych, którzy w najlepszym wypadku wyróżniali się w naszej marniutkiej lidze i to jest ich absolutny szczyt umiejętności.

Ten temat w formie łapacze brazylijczyków z transfermarktu & wymieniacze wszystkich piłkarzy ekstraklasy nie ma chyba większego sensu. I tak te wynalazki zaśmiecają transferowy, a zaglądając tutaj przeważnie nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać.
Odpowiedz cytując