Gdybym był Bednarzem spróbowałbym sprowadzić:
Bramkarze:
Mateusz Bąk ( 200 tyś E *) - 25 latni bramkarz LEchii Gdańsk w tym sezonie spisuje się niemal rewelacyjnie. Podniósłby konkurencję w bramce Wisełki. Na moje może byc lepszy od Pawełka.
Adrian Bieniek ( 125 tyś E) - 22 letni bramkarz Znicza Pruszków był już testowany przez Wisłę Kraków. W Pruszkowie spisuje się dobrze, ma wielki talent. Mógłby wywrzeć na PAwełku dodatkową motywację do gry.
Obrońcy:
Łukasz Bróź ( 475 tyś E) - 22 lteni lewy obrońca Widzewa Łódź. W tej chwili na lewej obronie w Wiśle gra Piotr Brożek lub Junior Diaz, ale jak wiemy Brożek nie jest nominalnym obrońcą ( nie mówie że źle sobie na tej pozycji radzi, jest wręcz przeciwnie, ale Brożek posiada więcej walorów ofensywnych) A Junior Diaz lepiej spisuje się na pomocy lub środku obrony. Bróź szybki dynamiczny i ma niezłą technike. Do wyciągnięcia z Widzewa...
Tomasz Lisowski ( 500 tyś E) - 23 letni lewy obrońca z przystosobieniem do gry ofensywnej, pare razy wystąpił w seniorskiej kadrze Polski. Jak na swój wiek jest już doświadczony do gry na wysokim poziomie, wyróznia się w Widzewie a jak wiemy Widzew poradziłby sobie spokojnie w ekstraklsie.
Ugochukwu Ukah ( 450 tyś E) - Nie wiem czemu, ale ten zawodnik na moje byłby dużym wzmocnieniem obrony Wisły. Początkowo siedziałby na ławce rezerwowych, ale z czasem wskoczyłby do pierwszego składu. Jak wiemy Cleber ma juz swoje lato, i nie wiadomo co będzie z Głowackim? Z Marcelo stworzyłby bardzo dobry "czarnoskóry" środek obrony. WIDZEW ŁÓDŹ
Hubert Wołąkiewicz ( 50 tyś E) - 23 letni środkowy obrońca Lechii Gdańsk. Młody, zwinny, potrafiący się zastawić. Chodz debiutuje dopiero w ekstraklasie jest jednym z najlepszych zawodników Gdańskiej LEchii. Wołąkiewiczem interesowała się swego czasu Legia Warszawa, ale LEchia odrzuciłą ofertę.
Grzegorz Bartczak ( 850 tyś E) - Jedno z moich największych marzeń. Chciałbym żeby ten zawodnik wystąpił kiedyś z koszulką z Białą Gwiazdą na sercu. Ale trudno było by go zapewne wyciagnac z Zagłębia. Byłby konkurentem dla Baszczyńskiego.
Narazie tyle 
* - według transfermarkt