Wyświetl pojedynczy post
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2008, 13:06
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Pieknie cie ponioslo Przynajmniej ja tak sadze. Kiedy patrze na gre Edsona, to widze wypalonego faceta, zainteresowanego juz tylko odcinaniem kuponow od slawy, ktora zdobyl dzieki paru rzotom wolnym.
Na dodatek przez ostatnie poltora roku leczyl sie wiecej niz Dawidowski i to powinno byc wystarczajaca przestroga
Warto tez w tym momencie przypomniec slowa prezesa Wilczka. Wisla ponoc nie szuka pilkarzy na rok czy dwa, gdyz zamierza odmlodzic sklad i budowac druzyne na przyszlosc. Z tego wzgledu, byc moze z listy odpadl 28-letni Gargula (takie moje domysly), a gdzie dopiero dziadek Edson zadajacy +/- 300 k euro na sezon. Chyba nawet nie ma o czym spekulowac.
To ja w sprawie ofensywnego pomocnika prowadzącego grę mam całkowicie odmienne zdanie.
Dla mnie, taki ktoś powinien mieć w drużynie autorytet a taki przeważnie się ma będąc starszym czego dowodzą statystyki.Oczywiście zdarzają się wyjatki ,że młodzi błyskotliwi z silnym charakterem zostają liderami ,ale zazwyczaj to czas kreuje ich na to miejsce.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując