Wyświetl pojedynczy post
K_2
Banita

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2008, 18:51
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Nie tylko to. U notariusza znowu trzeba zapłacić 2 000 zł i więcej (oczywiście zależy od mieszkania) za jego usługę przy kupnie M. Ziobro zniósł to na 200 zł, ale już go nie ma i jest znowu "Przyjazne Państwo". Przy podatku od darowizn kombinują tak, żeby nie było dobrze jak za PiS-u , że przepisując mieszkanie na kogoś z najbliższej rodziny nie trzeba płacić podatku . Teraz trzeba będzie chyba, że będzie się w nim mieszkać to wtedy nie. Ogólnie wszelkie zmiany są nastawione na drenaż przeciętnego obywatela. Coraz większe przyjazne skubanie.
A poza tym radni PO nawet przewo sejmiku zachodnipomorskiego zatrzymani za przewozenie białego proszku. Szef CBA skorumpowany. Premier oczywiście proponuje zająć sie tymi co to ujawnili. PO Drzewiecki platający się w zeznaniach przed funkcjonariuszami mediów TVN. Odetchnął z ulgą, że to tylko za bicie żony. Skoro w aktach gdańskiej milicji jest notatka o interwencji w domu obecnego premiera Tuska, z której wynika, że też lał żonę, to nie ma strachu. Gorzej by było gdyby zainteresowali się gwałtownym wzbogaceniem sie ministra do takiego stanu, że łapał się kiedyś na miejsce w pierwszej 100 najbogatszych. Łódź duże miasto, ale nie na tyle, aby nie skojarzyć tego faktu z dobrą znajomościa na licznych zdjęciach w lokalach, gdzie w tamtym okresie bawił sie dobrze w towarzystwie panów mających obecnie problemy z wymiarem sprawiedliwości. Śledztwo w ich sprawie nosi nazwę takiego morskiego zwierzątka o licznych łapkach z mackami. No ale Ćwiąkalski przecież nie będzie sie tym zajmował, więc można spać spokojnie.
Sprawa fundacji WICEPREMIERA Pawlaka też ciekawa. Fundacja Ojca Rydzyka musi zapłacić podatek, a fundacja Pawlaka oraz Tuska już nie. A to tylko tematy z 2 tygodni.
Co będzie przez następne 3 lata szkoda gadać.
Najlepszy fragment pogrubiłem czyli Ziobro zniósł opłate notarialną z 2000zł na 200zł (dziwne ze sie obyło bez strajków Notariuszy,chyba ze oni tez sa w NSZZ Solidarnosc i zaraz wyjda na ulice ) ,czyli jak dobrze licze obniżył koszty o 90% ,a przyszła zła PO i znów podwyzyszyla o 90% .Kłamca i demagog Lepper przy tobie to pikuś.Stary jak to sie stało ze ty kibicujesz Wiśle a nie Cracovii , snując takie spiskowe teorie dziejów,nie wiem jak możesz zasnąć wiedzac ze Cupiał to komuch ,Wisła to GTS itd.?
Dlaczego modowie nie czepiaja sie tych oczywistych głupot Gwiazdzistego,a do kazdego zdania ktore ja tu wypowiedzialem ,maja 10 postow ripost ? Odpowiedzcie sobie sami ,piewcy jedynej slusznej ,odziwo NIEOBJAWIONEJ prawdy o ukladach ktore moze obalic jedynie sluszna partia PIS(ogladacie Komisje Sledcza? )

Co do mojego drugiego konta.Dostałem bana na nick: K_2 chyba na 2 tygodnie ,bo w innym topicu napisalem Lech z malej litery .Odczekałem spokojnie ten czas (pewnie nie od deski do deski) ,w tym czasie miałem format kompa i założyłem nowe konto,bo nie pamietalem haseł. Na szczescie w pracy tez sie logowalem z tego konta i mam haslo i chcialem wam tylko o tym napisac ,ale co tam kacie czyń swoja powinnosc