Wyświetl pojedynczy post
JohnnyH
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2008, 16:50
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Szczot to jeden z wiekszych jezdzcow bez glowy jakich ostatnimi czasy widzialem. Poza tym ten facet ma juz 27 lat i tak naprawde poza paroma dryblingami, nie pokazal niczego na poziomie pierwszej ligi.

Co innego Gargula. Ten widac, ze mysli na boisku, stara sie analizowac wydarzenia na bierzaco, a nie jak wiekszosc polskich kopaczy po fakcie
Pomijac to, ze jest jeszcze starszy od Szczota, moim zdaniem problem z nim jest innego rodzaju. Gra za wolno. Rozgrywajacy, to powinien byc ktos taki jak Szymek, kto w szybkim tempie przemieszcza sie z jednego miejsca w drugie. Ktos kto jest w ciaglym ruchu, by napedzac gre zespolu, zamiast ja zwalniac. Iwanski w tym elemencie wyglada calkiem niezle, ale czy Gargula jest w stanie przyspieszyc to co robi ? Obawiam sie, ze moze miec z tym problem.

Nowak w dzisiejszym wywiadzie stwierdzil, iz obilo mu sie o uszy, jakoby Niedzielan byl na wylocie. Nie wiem skad zaczerpnal tych informacji, ale moze z dobrego zrodla, wiec nie pozostaje nic innego jak uwierzyc mu na slowo i trzymac kciuki
Co do Szczota to właśnie fakt że jest jeźdźcem bez głowy trochę mnie przeraża. Inna sprawa że Paulista pod tym względem nie prezentował się o wiele lepiej.Przyznam że nie zaglądałem mu w metryczkę i nie wiedziałem ile gośc ma lat. Jeśli miałby trafić do Wisły to najlepiej za drobne i dla roszerzenia składu. Zbawcą to on napewno nie będzie i tu pełna zgoda.

Co do Garguły to powiem tak. Lepszy taki Garguła niż kolejny defensywny pomocnik. Do tego Garguła może grać na skrzydle (tak grał u Lenczyka) i w wiadomym kontekście mógłby być zbawcą naszej drugiej linii

Jest jeszcze (a może powienienem napisać że była) opcja z Majewskim ale wątpie żeby Polonia sprzedała go za rozsądną cenę.

Pozdrawiam
Żuraw my personal Jesus
Odpowiedz cytując