Wyświetl pojedynczy post
JohnnyH
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2008, 15:28
1q2 napisał(a):Wyświetl post
a kto to jest Dawid Nowak?Ile on bramek strzleil w swojej karierze?
Dokładnie. To że chłopak posturą i sprytem przypomina Franka to trochę za mało by rzucać się na niego - tymbardziej za cenę wziętą z dupy. Jak oglądałem w ubiegłym roku II ligę to zwróciłem swoją uwagę na Lewandowskiego. U niego widać było i wyszkolenie techniczne, szybkość uderzenie - wszystko. Tymbardziej wyróżniał się on na tle kopaczy z II ligi. Nowak do tej pory (poza pojedynczymi wyskokami) nie pokazał zbyt wile więc w moim uznaniu zbawcą Wisły to on nie będzie. My potrzebujemy zawodników takich jak kupił Lech. Takich którzy natychmiast wygryzą niektórych piłkarzy ze składu - oczywiście że kryterium wystawiania do składu będą umiejętności a nie cena transferu i wysokość kontraktu tak jak w wiadomym przypadku.

EDIT:
westersyl: Brożek jeszcze 2 lata temu też nie potrafił grać tyłem do bramki, nie był na tyle silny by się przepchnąć i zastawić piłkę (najczęściej w takich sytuacjach się na niej przewracał), że o soczystym strzale nie wspomnę. Tą ostatnią cechę zaczął pokazywać dopiero w tym sezonie. Akurat te elementy można wypracować. Potrzebny jest piłkarz z talentem i trener pokroju Macieja Skorży który ukierunkuje zawodnika tak by ten poprawił poszczególne elementy w swojej grze. O tym ile Brożek zawdzięcza Skorży mówił chociaż w ostatnim wywiadzie. Myślę że nasz trener ma na myśli właśnie takiego zawodnika który w nie długim czasie mógłby się bardzo dobrze rozwinąć. Czy to jest Nowak trudno powiedzieć. Cena jest absolutnie zaporowa więc jeśli o niego Trenerowi chodzi to raczej będzie się musiał obejść smakiem.

Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez JohnnyH : 19.11.2008 o godz. 15:33.
Żuraw my personal Jesus
Odpowiedz cytując