Żuczek napisał(a):

|
Koniec meczu i ładne zwycięstwo 4:1. Zieniu i Łobo ładnie się prezentowali i mam nadzieje, że przełamią się także w lidze. I przy okazji pograło sobie trochę naszych "młodzików".
|
z tym Łobo to sobie chyba zazartowales, grał beznadziejnie slabo, straty, niecelne podania, balony za bramke. jedna asysta, ale kto by zle podał w takiej sytacji. Łobo i Jirsak, dla mnei najwieksze rozczarowania tego meczu. Z Wojtka juz chyba nic nie bedzie, poziomem w tym momencie nie powinien sie łapac do ME. Jirsak.. ehhh... Mączynski wiecej szumu zrobił z ławy, to wszystko mówi. Jirsak tylko podaje do najblizszego zawodnika na jedno skrzydło bądź drugie. zero niekonwencjonalnych podań. To nie jest materiał na rozgrywającego.
amauri1990 napisał(a):

|
kto okazał się tajemniczym napastnikiem?
|
Na szpicy wyszedł Pietia, potem grał Leszczak, o ktorym wspomnialo TWSD.
Co znaczy jak na trybunie (E) naglosniej slychac " Wisla! (klask klask klask) Kraków!" "Jeszcze jeden" albo "Mało!"

... to znaczy ze Wisla rozprowadzila 4500 biletów po szkołach

) ja popieram takie akcje ale po co takie typy przychodzą ktorym tylko lans w glowie, ktory jest bardziej rozebrany w ten ziąb ten jest ktoś. Małych brzdąców koło podstawówki tez od cholery, bo jak sie wychodziło z meczu to tylko wszedzie sluchac bylo "zbóóóóóóóóóóóóóórka !!!!... "
mms w konkursie - 2 pln
szalik Lechia-Wisła do kupienia podczas meczu na trybunie - 30 PLN
widok pierwszoklasistów na tle antyterrorystów - bezcenne
aha, ja wiem ze tu Kraków ale niech ktos zwróci uwage speakerowi zeby mowił to TRZ a nie SZCZ bo wstyd jak jasna cholera