Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.11.2008, 19:54
Cytat:
Umówmy się, że nie ma piłkarza, który nie byłby do sprzedania. Musi jednak być oferta i sam zawodnik musi chcieć.(...)
Cytat:
jesteśmy realistami. Oczekujemy określonych kwot, ale nie są to ceny zaporowe.
Słowa Wilczak mówią wszystko. Sukces Sportowy nie jest u nas na pierwszym miejscu, jest sprawą tylko drugoplanową. Osobiście rozumiem to w ten sposób, że jeśli mamy szanse na awans do LM, a pojawią się te określone kwoty za poszczególnych piłkarzy, to mimo tych szans jesteśmy wstanie sprzedać najlepszych piłkarzy. Dla mnie to jest szok, świadczy to tylko o tym że nasi działacze ( Cupiał) nie mają ambicji do tworzenia klubu grającego regularnie w europie. Co gorze świadczy o tym, że on już się poddał, pogodził się z tym że na zarobienie pieniędzy w inny sposób niż sprzedaż nie ma szans.
Cytat:
"Brozio" zapewnia, że z Wisłą nie osiągnął jeszcze wszystkiego co mógł. - Wciąż nie awansowałem do Ligi Mistrzów. Chyba chciałbym spróbować jeszcze raz. Wiśle dużo zawdzięczam i naprawdę nie wykluczam, że będę w niej grał do 35. roku życia. Teraz trzyma mnie to, że zamierzam potwierdzić tytuł króla strzelców, by nikt nie mówił, że to był przypadek - przyznaje.

Czytając słowa takiego Brożka można wywnioskować, że jemu aż tak bardzo na ten zachód się nie pali i dałoby radę go zatrzymać ale z jednej strony skoro klub nie chce się bawić w LM to dla nich lepiej go sprzedać.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.11.2008 o godz. 21:17.
Odpowiedz cytując