Wyświetl pojedynczy post
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.11.2008, 16:13
Co się uczepiliście Marcelo kapitalny zawodnik, świetny mecz. Baszczu, Diaz, Głowacki na swoim ostatnio prezentowanym poziomie. Diaz kilkukrotnie nie dokładny ale w obronie wracał i pięknie czyścił. Sobol za bardzo asekuracyjnie i mało ruchliwy. Zieńczuk starał się i nieźle wrzucał jak zawsze ale słabo z gry. Beznadziejnie A albo B jak coś mu nie wyszło to poszły gwizdy. Cantoro coś próbował ale jego gra jest za wolna na taki mecz. Boguski w formie wolno zwyżkującej, lepiej niż w ostatnim meczu, już coś kleiło się z Brożkiem, próbował szybciej zagrać ale wtedy brakowało dokładności. Małecki ja dla mnie to zawodnik meczu kiwał pokazywał się, walczy jak nie szło drużynowo to spróbował indywidualnie, najmniej doświadczony a wziął na siebie największą presję. Brożek zagrał słaby mecz, ale 2 bramki strzelił a to pokazuje jakim piłkarzem jest Paweł. Skuteczności brakowało do momentu, nie wracał sie ze spalonego i nie można było my szybko zagrać. Szkoda że nie ma chwili wytchnienia. Pietia bardziej ruchliwy od Zienie, pokazywał sie do piłki i grał szerzej, co powodowało rozerwanie defensywy. Łobo grał przy samej lini czego potrzebowaliśmy, choć za dużo mu nie wychodziło, starał się i to cieszy. Jirsak wprowadzi ł dużo ożywienia, niektóre zagranie inteligentne i szybkie. A potrzebowaliśmy szerokiej i szybkiej na jeden kontakt gry. Przekonałem się na własne oczy że Brożki to zwykłe chłopaki i nie gwiazdorzą, oni na boisku po prostu mobilizują i walczą o swoje.
Ostatnio edytowane przez matti123 : 16.11.2008 o godz. 16:31.
Odpowiedz cytując