Przemo12 napisał(a):

dzieki saklak
bo wlasnie je**na agencja od ktorej wynajmuje mieszkane przyslala mi list z wyjasnieniem ze nie podlacza mojej Cyfry bo spowoduje to zaklocenia u odiorcow Sky TV - bullshit !! Robia mnie wala, pedzie. Dzieki za odp
|
Nie sluchaj tych debili, mi przyslali goscia z nadzoru budowlanego bo jeszcze na starym mieszkaniu powiesilem antene nad drzwiami do zakladu fryzjerskiego. Bo nie wiedzieli czy to jest zagrozenie czy nie jest, zaplacili 350 funtow ten pochodzil popatrzyl i stwierdzil ze nie ma zadnych zastrzezen. To sie przypi...i czy nie spowoduje pozaru, przyjechal ze strazy skasowal 100 funtow i powiedzial to co kazdy normalny czlowiek wie ze kabel anteny nie moze wywolac pozaru.
A po co ty im wogole mowiles ze bedziesz montowal? wes wiertare i po problemie, jak przyjada powiesz ze byla a ty z tym nie masz nic wspolnego, ba nawet kabel byl a ty sie tylko podlaczyles. Wiekszos znajomych w Uk tak robi, wiesz ze im mozna wszystko wcisnac. Bo tak to sie z nimi za cholere nie dogadasz oni wiedza lepiej( znaczy im sie wydaje)