Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2008, 22:14
A więc zacznijmy od tego, że należy baaaaaardzo się cieszyć z tych 3 pkt!! Są nam one niezmiernie potrzebne!! Lech dziś tylko remis no i jesteśmy już na 2 miejscu. Co do gry to może pokuszę się o ocene indywidualną poszczególnych graczy jak i zespołu:
Pawełek-mało pracy, choć w pewnym momencie po rykoszecie w 2 połowie już się bałem że znów będzie piękny lob
Marcelo-bardzo dobrze, świetnie w powietrzu
Cleber-agresywna gra, ale to co dziś robił Korzym to jest masakra!!Za sytuację w której uderzył łokciem Clebera powinien dostać wykluczenie na 3 mecze
Singlar-słabo, mało w ofensywie...
Piotr Brożek-w ogóle mi nie pasuje jako pomocnik, nie ma strzału, dośrodkowanie też cieńkie, słabo
Diaz-waleczny, na pograniczu faulu, szkoda że nie strzelił z główki
Sobolewski-niby defensywny pomocnik i nie powinien być za bardzo widoczny, ale zagrał ładną piłkę do Boguskiego, średni mecz
Małecki-brawo za gola, ale oglądając jego grę tylko jedno porównanie przychodzi mi do głowy: jeździec bez głowy na pewno lepszy niż Łobo
Rafał Boguski-dobra piewrsza połowa, w drugiej bardzo słabo, wydaje mi się że za bardzo po nim Paweł krzyczy
Paweł Brożek-10 gol w 13 meczu, 10 goli na 21 drużyny-to jest jedyny komentarz!! Uwierzcie mi że jeśli byłby drugi dobry napastnik w zespole tych sytuacji gdy nie strzela z metra do bramki byśmy nie pamiętali, szkoda że cała presja strzelania spada na Pawła. Ale dziś słaby mecz, wracają koszmary przeszłości
Łobo-niezły strzał zaraz po wejściu (przyjęcie 10sek, strzał z fałsza w trybuny )nie rozumiem czemu on gra w Wiśle...
Zieniu-wygląda jakby przytył z 10 kilo, biega jak kaczka, strasznie wolny, ale zabłysnął tym z czego słynie, czyli precyzyjną asystą, brawo za to
Jirsak-baaardzo słabo, ten strzał z 7 metra to koszmar...

Wisła zagrała bardzo słabo i tylko z wyniku trzeba się cieszyć. Moim zdaniem Skorża stracił już cierpliwość do niektórych graczy i właśnie widzimy ich koniec (Baszczyński, Cantoro, miejmy nadzieję że Łobo ) Ważne trzy pkt ale jestesmy obecnie w bardzo słabej formie. Zero klepki, choć murawa jak dywanik, pełno niecelnych zagrań...ehhh nie wiem, nie chcę źle wróżyć ale nie widzę nikogo kto mógłby wzmocnić ten zespół...Może rzeczywiście ten Gancarczyk z WKS...
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez rafal777 : 12.11.2008 o godz. 22:15.
Odpowiedz cytując