Wyświetl pojedynczy post
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2008, 18:06
Trzeba się zainteresować tym Gancarczykiem już teraz . Myśle że tak jak mówi Styk83 będzie się tu rozchodzić o sumę oscylującą w granicach miliona złotych. Chyba że Gancarczyk dostanie powołanie od Leo(a jest to możliwe) to Śląsk sobie zażyczy dwa albo trzy razy tyle . Myśle jednak że jeśli Śląsk ( Gancarczyk) i Lechia ( Bąk , Wołąkiewicz ) mają jakiemuś polskiemu klubowi sprzedać swoich czołowych piłkarzy to chyba my mamy pierwszeństwo. Oczywiście nie chciałbym osłabiać naszych przyjaciół ale jeżeli zapłacimy im godne pieniądze (czyt. sumy adekwatne do wartości piłkarzy) to kluby te będą mogły kupić za to nawet kilku ciekawych zawodników , którzy w przyszsłości przebiją sie do ich drużyn. Myśle że zarówno Wisełka jak i Lechia i Śląsk by na tych transakcjach skorzystały. wracając do mojego poprzedniego posta to zauważcie że jeśli zaszłyby proponowane przezemnie zmiany to dysponowalibyśmy dwoma , silnymii jedenastkami a jak wiadomo szeroka kadra to dziś jeden z kluczów do sukcesu zarówno w kraju jak i w Europie. Oto moje proponowane jedenastki :

1 skład :

Bąk - Singlar - Marcelo- Głowacki- Diaz - Boguski - Sobolewski- Garguła - Gancarczyk- Brożek- Nowak

2. Skład

Pawełek - Płotka - Cleber - Wołąkiewicz - Piotr Brożek - Pawłowski - Gol- Jirsak - Zieńczuk- Niedzielan - Małecki

To tylko propozycja z mojej strony ! Oczywiście według każdego zespół mógłby wyglądać inaczej. Taka kadra daje także różne możliwości ustawienia . Można zagrać z dwoma defensywnymi pomocnikami (Gol, Sobolewski) przed nimi ofensywny pomocnik i jeden napastnik . Można wybrać także klasyczne 4-4-2 z jednym defensywnym a drugim ofensywnym pomocnikiem, lub zagrać w stylu tzw. diament jaki stosuje Barcelona. Myśle że Pan Skorża miałby szerokie pole manewru .
Ostatnio edytowane przez matizaq : 12.11.2008 o godz. 18:10.
Odpowiedz cytując