Nitrox napisał(a):

|
Według mnie to z Xboxem 360, przemawia fakt ze jest tańszy, tańsza jest przeróbka, jest wiekszy wybór gier, i z piratami nie ma problemów. Natomiast piraty na PS3 sa wydawana na płytkach Blue ray, koszt takiej gry wynosi okolo 100 złotych a na Xboxa 15 złotych.
|
zastanawialem sie 3 tygodnie, ktora konsole wybrac. Za X360 przemawiala cena, a raczej przerobka i gra na piratach. zdecydowalem sie na PS3, bo
1. mam PS2, lubie sony. jest to sprawdzona marka. ladnie wyglada, cicho chodzi, mniejsza awaryjnosc
2. darmowy internet
3. porownalem gry jakie maja konsole, zrobilem liste tych, ktore mnie interesuja. i co wyszlo: na kloca: gow2, crackdown... na PS3: heavenly sword, uncharted, god of war3, GT5, MGS4, little big planet, killzone2, ratchet... wiec jak dla mnie argument, ze X360 ma wiecej gier jest NIE trafiony! wole miec 20 hitow, niz 5 hitow i 100 shitow!
4. zrozumialem, ze oryginaly beda mi sprawiac wiecej radosci. oraz to, ze nie bede zlodziejem...
5. cos dla tych, ktorzy dalej wierza, ze moga grac online na przerobce-
http://majornelson.com/archive/2008/...e-banning.aspx
moze ktos wie jakie ceny sa w MM, saturn, empik i i hipermarkety? w carrefour jest 80GB, DS3, motorstorm, ratchet za 1400zl. 10 rat x 140zl...