Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2008, 16:23
daniello1987 napisał(a):Wyświetl post
Dawid Nowak z GKS-u bylby bardzo duzym wzmocnieniem! jestem jak najbardziej tak!!! poza tym bylby to zawodnik który M.Skorzy sie marzy.wysoki,szybki,silny i do tego bramkostrzelny!
Myślę, że to nie jest napastnik jakiego szukamy, w tym sensie, że nie nadaje się na partnera dla Brożka. My szukamy kogoś wysokiego i silnego, Nowak nie jest typek takiego zawodnika co nie oznacza że nie jest dobrym piłkarzem. Myślę że Skorża wypowiadając słowa o napastniku który mógłby zastąpić Brożka myślał właśnie o Nowaku. Parter dla Brożka to zawodnik coś jak Nei którego chcieliśmy kupić z CSKA Sofii.

PS. Z tego co się dowiedziałem to kontrakt kończy się co najmniej 4 zawodnikom Fluminense, Montiero, Washington, Junior Cesar i chyba Romeu ale odnośnie tylko tego ostaniego nie mam sprawdzonej informacji. Reszta info jest podparta cytatami z wywiadów. Widziałam bym wszystkich w naszej drużynie oprócz Monteiro, nawet 33 letni Washington byłby idealnym partnerem dla Brożka, Cesar to lewy obrońca ale lewa pomoc nie jest mu obca. Kto oglądał jakiś mecz Flu ten wie o czym mówie...
Spadek Fluminense może znacznie ułatwić pracę, jednak najpierw musi zrodzić się pomysł w naszym klubie.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.11.2008 o godz. 16:26.
Odpowiedz cytując