Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2008, 00:31
studio napisał(a):Wyświetl post

Co do liczby na Cracovii, ciekawe ile Was by było jakbyście łapali ogony tabeli, nie odpowiadajcie bo znów napinka będzie ;-)
dobrze orzeu pisze - to nie ma nic wspolnego ze slabszym okresem, ktory i tak jest calkiem niezly, w porownaniu do lat z przed awansu.

Po prostu kibicowanie Cracovii to byla moda , ktora na szczescie przemija.Podobna sytuacja byla w Tarnowie.Szczurki wybily sie na terrorze, przerzutach itp - mieli swoje 5 minut a teraz ich nie ma.
Oczywiscie Cracovia ma spore grono kibicow 'od zawsze' ale tym chyba nie w smak chodzenie i patrzenie jak banda psycholi i przerzutow profanuje jakby nie bylo, stara i znana marke.
Ja wiem ze uznasz to za jakas tania propagande, ale zeby zrozumiec ze tak nie jest musialbys tu zyc troche czasu i przezyc lata 90te.Zobaczyc te tabuny wszelakiej masci pozerow ,ktorzy w jeden wekend chodzili na Wisle czy Hutnika a w drugi juz lansowali sie na wielkich gangsta na Kaluzy ,sprzedajac swoich bylych kolegow.

Pierwszy raz od derbow, ogladalem dzis mecz na kaluzy i nie spodziewalem sie az takiego dna(w kwestii kibicowskiej).A jak sobie pomysle ze oni sie na ten mecz spieli to normalnie zajady mi pekaja.
I pomyslec ze mialem zle przeczucia jak Cracovia awansowala do I ligi , a tu taka wiocha
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 12.11.2008 o godz. 00:33.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując