Wyświetl pojedynczy post
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2008, 13:32
Pozwolę sobie wtrącić się do dyskusji.

studio napisał(a):Wyświetl post
Orzeu, krytyka musi być podparta jakimś sensownym argumentem, a tych tutaj jak na lekarstwo. Żart? ja tutaj nie widze żartów, chyba , że w Krakowie słowo kompleks to żart.

"Tak jakby kilku gości ze sprzętem reprezentowało środowisko kibicowskie na Wiśle." - Estovic

To jeśli to całe pozostałe "środowisko kibicowskie" nie potrafi wyleczyć się ze sprzętu to macie taką opinię a nie inną i znając życie to pewnie nie ostatni raz wyciągniecie nóż

"Lech nie noszony przez kogos na rekach = ten ktos jest glupi" - Orzeu
Wisła nie noszona przez legialive na rękach - ten portal jest głupi

Kompleks? Czyj względem kogo?

Środowisko krakowskie jest o tyle nie do wyleczenia gdyż wzajemnie się nakręca. "Skoro ten użył ja też mogę". Ja sam osobiście sprzętu nie używam ba, nawet nie należę do żadnej "grupy reagowania" lecz też reprezentuję Wisłę Kraków i wierz mi, że tacy jak ja są w większości. A opinia? Z zewnątrz łatwo jest krytykować i przypinać pewne łatki.

Lecha na rękach noszą wszystkie media. Podobnie jak "najlepszych kibiców w Polsce". Wydaje się, że co poniektórzy tak do tego przywykli, że uznają, to jako jedyną prawdę. W zasadzie w ich świecie nie do pomyślenia jest, że nie kibicuje się Lechowi w pucharach, a jego kibiców nie uznaje za najlepszych. Zapewne zrozumiałeś o co mi chodzi. Ujawnił się u Was syndrom zagłaskanego dzieciaka. Nikt nie mówi, że portal legialive jest głupi. Jednak co jego redaktorzy mogą wiedzieć o tym co dzieje się w Krakowie i w jakich okolicznościach to zachodzi... Nawet ja do końca nie wiem wszystkiego o akcji przed meczem Hutnika z Unią.
Odpowiedz cytując