|
Wg mnie większość przesadza i pewnie ostatni mecz tak na Was wpłynął. Szczerze powiem, że ostatniego meczu nie widziałem, a o wyniku dowiedziałem się przez telefon tuż po zakończeniu meczu i też byłem wkurzony, ale trzeba na to patrzyć trzeźwo. Ja z tej listy jedynie bym był za odejściem Zieńczuka ( sam tego chce, to niech odchodzi) i Niedzielana ( już nigdy nie wróci do swojej starej formy i teraz jego poziom to poziom najsłabszych zespołów ligi i tam jego miejsce ). Reszta- może starzy, ale wciąż najlepsi w Polsce, a z zagranicy piłkarze o podobnym poziomie do nich tylko młodsi są warci 1mln euro, jakoś sobie nie wyobrażam Cupiała, który daje milion euro na jednego zawodnika. Chyba, że Bednarz znalazłby takich kilku Marcelów, wtedy można pomyśleć o rewolucji. Można oczywiście zrobić tak jak niektórzy tu chcą, żeby wywalić praktycznie wszystkich starszych niż 30 lat, ale wtedy wiedźcie, że mistrzostwo może na kilka lat nie zagościć w Krakowie. Bo nie wierze, że Cupiał wywali pięciu podstawowych zawodników ( to akurat może się zdarzyć ) i wyłoży kasę na podobnych klasą tylko młodszych zawodników( a to już nie koniecznie ), bo wg mnie byłby to wydatek rzędu 4mln euro.
|