Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2008, 10:44
matti123 napisał(a):Wyświetl post
Pawełek mnie ostatnio zdumiewa. Gra świetnie w każdym meczu. Sam chciałem najbardziej sprowadzenia bramkarza, ale jeśli Mario będzie tak grał w każdym meczu to potrzebny mu tylko konkurent. Jeśli żaden z obrońców nie odejdzie to do tej formacji wzmocnień nie potrzebujemy. Co do pomocy to potrzebujemy skrzydłowego mogącego grać od zaraz w 1 jedenastce. Najlepiej byłoby pozbyć się Cantoro i kupić godnego rywala dla Sobola. Przydałby się też rozgrywający bo Jirsak ma słabą wydolność. Napad- mam nadzieję że Wtorek odzyska życiową formę, pozatym potrzebujemy wysokiego napastnika np Nowak. Czyli razem 3 transfery bo na więcej wartościowych nie liczyłbym.
Jaki Nowak?

Dawid Nowak z Bełchatowa ma 178cm, chyba więc nie o tego "wysokiego" ci chodzi?

Tak w ogóle to Nowak z Bełchatowa odzyskuje formę i skuteczność i chętnie zobaczyłbym go w Wiśle
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując