wolfy napisał(a):

Legia remisuje z ŁKS, wygrywa z nami, przegrywa z Polonią Bytom. Podobne wpadki zaliczają wszystkie zespoły z czołówki. Coś świta?
Ja mam własną teorię - żaden zespół z czołówki nie ma wystarczająco silnego składu, żeby zdominować ligę. Każdy zalicza wpadki z teoretycznie słabszymi zespołami - wystarczy, że piłkarze ciągnący grę mają słabszy dzień i sensacja staje się faktem.
|
nic dodać, nic ująć.
i tak jest na całym świecie w najlepszych klubach świata. Arsenal, Chelsea, Manchester czy ktoś inny także przegrywa ze słabeuszami.
Tak było, tak jest i tak będzie. I jeszcze nieraz zremisujemy bądz przegramy z zespołem pokroju ŁKS-u bądz dużo, dużo gorszym i jeszcze nieraz wygramy z drużynom pokroju Barcelony.
dziś wygrywasz z Barceloną, 3 dni pózniej remisujesz z GKS-ami Tychy.
Owszem, boli ten remis, ale był on wkalkulowany.
Po co mieszać i robić aferę.. nie ma zespołu na świecie co by wszystko wygrywał, tym bardziej z przeciwnikiem 10 razy gorszym i musicie mieć świadomość że jeszcze setki takich meczy jak Wisła - ŁKS wszyscy przezyjemy. Taka jest piłka nożna..
Poza tym nie gramy w A klasie żeby panikować, cały czas się liczymy i cały czas jesteśmy czołowym i wielkim klubem jak na Polskie warunki. Tak także było jest i będzie i z tego trzeba się cieszyć, a wpadki są i będą wkalkulowane, tak samo obawa o zdobycie MP..czas pokaże, nie teraz, to za rok, nie za rok to za dwa..
Wsio na temat.
PS. i żeby nie było, Skorża miał ma i będzie miał u mnie
1906% poparcia.. może jestem dziwny ale nawet gdyśmy przegrali z ŁKS-em 0-5 a następnie z Odrą 0-2 dalej stałbym przy nim.. nie wiem .. ja tego gościa po prostu uwielbiam, poza tym to dobry treneiro.. ale Cupiał / RN nie chce mu za bardzo pomóc w wiadomych sprawach.
Kasperczak przy nim to kiszka, przede wszystkim jeśli chodzi osobowość / charakter.
Raduje mi się serce że Bóg nam zesłał takiego "majstersztyka" jakim jest Maciek.