|
Senior Member
|

09.11.2008, 23:44
|
Cytat:
Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim fanom Wisły za nieustanne zaufanie, jakie demonstrujecie raz po raz pod moim adresem. Czuję się zaszczycony i nawet nie potrafię w słowa ubrać tego, jak bardzo Waszą postawę sobie cenię i jak za okazane mi wsparcie bardzo Wam dziękuję. To dla mnie największy i najprawdziwszy bodziec do dalszej pracy - taką myśl po meczu z ŁKS-em przekazał reprezentacji SKWK szkoleniowiec Białej Gwiazdy Maciej Skorża.
Trener był bardzo zasmucony wynikim sobotniej potyczki. W życiu nie przypuszczałem, że tak się to wszystko ułoży - podkreślał. Jest on profesjonalistą i ceni sobie ciężką "harówę". Już dziś rozpoczął "operację Wodzisław" przeplatając ją czasem poświęconym najbliższej rodzinie.
Wiśle na Odrze nigdy nie grało się łatwo. Dlatego zadaniem naszym, czyli kibiców jest jak najliczniej (mimo środka tygodnia) tam stawić się i dopingiem wspomóc starania "naszego trenera". Doceniajmy to, że na niekoniecznie ostatnio szczęśliwie obsadzanym stanowisku w naszym klubie mamy wreszcie utalentowanego człowieka, uczciwego, chętnego do pracy i jak mało kto szanującego nas, czyli oddanych Wiśle fanów.
Wszyscy do Wodzisławia !!! - w imię chwały trójkolorowym barwom. Bycie Wiślakiem to bowiem nie tylko prestiż, przyjemność i profity, to także i obowiązki, takie jak dokumentowanie lojalności trójkolorowym barwom wtedy, gdy nie wszystko jest tak, jak każdy sobie to wyobrażał.
|
|
|