Wyświetl pojedynczy post
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2008, 19:53
Maciej Skorża dobrze to podsumowuje :
Cytat:
Od lata wiadomo, że potrzebujemy napastnika. Nie udało nam się sprowadzić takich jak byśmy chcieli. Ale zostawmy to, bo dzisiejszy mecz był takim, który powinniśmy wygrać, nawet gdyby Paweł Brożek nie grał. Nie chcę szukać usprawiedliwienia ani dla zawodników, ani dla siebie, po prostu zawaliliśmy mecz.
Cytat:
Zabrakło nam spokoju, nie mam żadnych zastrzeżeń jeśli chodzi o stronę mentalną zespołu. Zawodnicy wykonali dziś ogromną pracę, walczyli przez cały mecz

koyoot napisał(a):Wyświetl post
Jak to mowia z g**wna posagu nie wyrzezbisz, wiec tu akurat moim zdaniem Skorze mozna uznac za boga skoro z tych pilkarzy wycisnal to co wycisnal. Moim zdaniem zebysmy zaczeli wygrywac potrzebna jest wymiana i przewietrzenie szatni, ale to przeciez nie ten temat...
Taka tendencja tez mi się nie podoba,trochę szacunku do jednych z najlepszych piłkarzy w naszej lidze,nie wspominając już o tym że
to Wiślacy . Połajaj się jeszcze ....
Ostatnio edytowane przez jachting : 09.11.2008 o godz. 20:06.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."