Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2008, 13:11
Snakes napisał(a):Wyświetl post
wyar & wolfy ,nie przekonałem Was? To może przekona Was wypowiedz posła PIS Artura Górskiego ,który przyszedl mi w sukurs i że mam rację ,na temat tkw. wartości jakie reprezentuje tkw. prawica w Polsce:
"Barack Obama to wyznawca "czarnej teologii wyzwolenia", a jego rządy spowodują "koniec cywilizacji białego człowieka". To nie urywki z rasistowskiej prasy czy hasła z wiecu skinheadów. To fragmenty sejmowego wystąpienia posła PiS" - czytamy w doniesieniu "Newsweeka".
- Prezydentem, głową największego na świecie mocarstwa, został kumpel lewackiego terrorysty Williama Ayersa, polityk uważany przez republikańską prawicę za czarnoskórego kryptokomunistę - cytuje "Newsweek" słowa posła PiS Artura Górskiego, które padły w środę późnym wieczorem z sejmowej trybuny.

Pomijam prymitywne rasistowskie podteksty,ale Górski mógłby znależć miejsce gdzieś wśród urżedników rosyjskich na Kremlu.
"Poseł długo wyliczał wady nowego prezydenta USA" - pisze "Newsweek". "Zarzucał mu nawet to, że jeszcze jako senator w swoim gabinecie miał portret Abrahama Lincolna. Podobiznę człowieka, który "zgniótł konserwatywne południe" i, o zgrozo, przyczynił się do zniesienia w Ameryce niewolnictwa".
Coż za małosc i kompleksy , ma portret Lincolna ! Pewnie jest tez agentem SB i ma dziadka w Wehrmachcie
Ambasador USA w Polsce. Victor Ashe, jest zszokowany.
Szkoda juz dalej pisać , nacjonaliści spod znaku Giertycha i o.Rydzyka cały czas dąża do izolacji Polski w UE a teraz nawet dyskredytuja Ameryke
Dwa słowa: "Jesteś żałosny".

W żaden sposób nie odniosłeś się do tego, co powiedziałem, zamiast tego przywołując skandaliczne wystąpienie jakiegoś półgłówka. Przypominam - twierdziłeś, że w Polsce prześladowane są mniejszości religijne i że nie można do woli zakładać sobie nowych wyznań. Udowodniłem Ci, że jest inaczej.
Jak to, co napisałeś ma się do tematu? Ano - nijak. Równie dobrze można by napisać bota, który cytuje posty a później wrzuca jakieś dopasowane do kontekstu, losowo wybrane teksty.

Ode mnie masz ignora,nie zasługujesz, aby traktować Cię jak dyskutanta.
Baw się dobrze.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!