Wyświetl pojedynczy post
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2008, 11:27
Skoro twierdzisz że Garguła jest lepszy od Jirsaka to chyba rzadko oglądasz mecze bełchatowa. Ja oglądałem niemal wszystkie i sie łapałem za głowe co ten koleś wyprawia. na 10 jego wrzutek w pole karne 9 laduje w rękach bramkarza nie stwarzajac żadnego zagrożenia. Czasem mu wyjdzie podanie ale jak na Wisłe jest to zdecydowanie za mało. Wczoraj Majewski przeszedł obok meczu z Jagiellonią i jak narazie nie może on sie chyba zaaklimatyzować w Warszawie, być może zbyt dużo knajp i dyskotek pod ręką. A co do Tomka zgodze sie że ostatnio gra słabiej, ale mimo wszystko jest najlepszym rozgrywającym w Wiśle i mam do niego szacunek po meczu z Tottenhamem, Legią i kilkoma innymi. Nie wiem tez czy zauwazyłeś że wczoraj jego dośrodkowania ze stałych fragmentów wcale nie były złe (poza jednym wolnym) tylko poprostu nikt nie potrafił wygrac pojedynku główkowego z dobrze grającymi stoperami ŁKSu. Dla mnie Tomek wraz z Rafałem i Pawłem według mnie musza grac w każdym meczu bo stanowią o sile tego zespołu, a wydaje mi sie że wczoraj na boisku było zbyt dużo piłkarzy ofensywnych (Boguski, Jirsak, Niedzielan, Brożek, Małecki), bo dotychczas grało maksymalnie dwóch z nich równoczesnie i przez to w meczu z ŁKSem nie istniala nasza druga linia, stąd ciągłe balony Głowackiego do przodu
Odpowiedz cytując