wyar & wolfy ,nie przekonałem Was? To może przekona Was wypowiedz posła PIS Artura Górskiego ,który przyszedl mi w sukurs i że mam rację ,na temat tkw. wartości jakie reprezentuje tkw. prawica w Polsce:
"Barack Obama to wyznawca "czarnej teologii wyzwolenia", a jego rządy spowodują "koniec cywilizacji białego człowieka". To nie urywki z rasistowskiej prasy czy hasła z wiecu skinheadów. To fragmenty sejmowego wystąpienia posła PiS" - czytamy w doniesieniu "Newsweeka".
- Prezydentem, głową największego na świecie mocarstwa, został kumpel lewackiego terrorysty Williama Ayersa, polityk uważany przez republikańską prawicę za czarnoskórego kryptokomunistę - cytuje "Newsweek" słowa posła PiS Artura Górskiego, które padły w środę późnym wieczorem z sejmowej trybuny.
Pomijam prymitywne rasistowskie podteksty,ale Górski mógłby znależć miejsce gdzieś wśród urżedników rosyjskich na Kremlu.
"Poseł długo wyliczał wady nowego prezydenta USA" - pisze "Newsweek". "Zarzucał mu nawet to, że jeszcze jako senator w swoim gabinecie miał portret Abrahama Lincolna. Podobiznę człowieka, który "zgniótł konserwatywne południe" i, o zgrozo, przyczynił się do zniesienia w Ameryce niewolnictwa".
Coż za małosc i kompleksy , ma portret Lincolna ! Pewnie jest tez agentem SB i ma dziadka w Wehrmachcie
Ambasador USA w Polsce. Victor Ashe, jest zszokowany.
Szkoda juz dalej pisać , nacjonaliści spod znaku Giertycha i o.Rydzyka cały czas dąża do izolacji Polski w UE a teraz nawet dyskredytuja Ameryke