Wyświetl pojedynczy post
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2008, 21:39
Nie, ja nie uważam że jestem najjaśniejszy, wręcz przeciwnie, to pewnego poziomu jeszcze dużo mi brakuje i w przeciwieństwie do wielu tutaj osób, zdaję sobie z tego sprawę

Nie ma nikogo, kto mógłby wycisnąć więcej z naszych piłkarzy. Osiągnęli absolutne maksimum. Potrzeba zmian personalnych w kadrze zawodników, nie szkoleniowców.

Przywoływanie Majewskiego jest zupełnie nie na miejscu. Zwróć uwagę że Skorża zrobił coś z niczego. Objął drużynę która była poległa psychicznie po zajęciu 8 miejsca w lidze, ambicje były zupełnie inne. Teoretycznie bez transferów i zmian personalnych (nie mówię o powrocie Kosy i transferze Jirsaka) zdobył upragnione przez nas mistrzostwo z tak wielką przewagą na koniec rozgrywek. I co? Nadal uważasz że to wina trenera?

Piłkarze się powypalali- albo osiągnęli szczyt swych umiejętności, albo ambicji, albo po prostu nuży ich gra w naszej lidze.

Ja się cieszę z jednego- że nasz klub nie jest pod władzą tych internetowych szkoleniowców/prezesów/scoutów z bożej łaski. To byłaby jazda
Ostatnio edytowane przez michu-k : 08.11.2008 o godz. 21:42.