To był najgorszy mecz Wisły w lidze.Najsmutniejsze jest to ,że wiedzac że Legia przegrała ,nie ma tego ognia co w zeszlym sezonie,zeby za wszelka cene wygrac!
Granie 50 metrowych pilek przez Glowackiego bylo podwojna glupota.Raz ze mamy niezlych pilkarzy w srodku a dwa ,ze LKS zostawial caly wolny srodek boiska i cofal sie na wlasne pole karne. Pierwsza polowa dramat ,druga niewiele lepsza ,mimo ze sytuacje byly to jedyna klarowna setke mial Brozek ,choc rownie dobrze gdyby celowniki byly nastowione dobrze moglismy wygrac 4-0...
Nie mamy lewego obrońcy w składzie ,Junior Diaz sie do tego nei nadaje,LKS swoje ataki tylko prawa strona szczegolnie w 1 polowie..Nie chce sie pastwic nad psozczegolnymi pilkarzami ale:
Piotr Brożek - może mi powiedzieć ktoś co on robił na boisku i po co wszedł? Wszystkie pilki straty nie pokazal zupełnie nic !
Głowacki - naprawde narazie ławka , nie wiem czemu nei grał Cleber
Sobolewski -

5 sytuacji podbramkowych z czego 1 strzal w Wyparłe a 4 strzały 10 metrów obok bramki
Jirsak - on byl dzis wogole na boisku? Nie zauważylem .Jak to ma byc playmaker ktory bierze ciezar gry na siebie w ustawieniu 4-4-2 to ja nie mam pytań
Niedzielan - juz nie wierze w tego pilkarza ,mialniby ostatnio lepsze mecze ,ale sadze ze w czerwcu trzeba powiedziec Goodbye
Pa.Brożek - do tej pory strzelał z każdej pozycji ,ale chłopie z 3 metrów strzelić wprost w Wyparłe? Odradzam wyjazdu do Bologni czy Nantes bo bedzie szybko ława rezerwowych
Zeszły sezon to była ligowa bajka,ten oczywiście jest tez swietny bo jestesmy vice-liderem,ale jest wiecej meczy w ktorych gramy na pol gwizdka. Za mało meczow typu: 5-0 Beitar,4-0 Arka czy chocby 1-wsza polowa meczu z Ruchem Chorzów.Dzisiejszy mecz to 3-ci najgorszy mecz Wisły w tym seoznie poza blamazem na Camp Nou i przegranym mentalnie meczu z Tottenhamem w Krakowie. Skorża (i Kasperczak) to najlepszy trener w lidze.Swietny taktyk ,ale (nei zamierzam plakac do Lecha) nie potrafi zmotywowac tak bardzo pilkarzy jak Smuda.Z drugiej strony Smuda ma pilkarzy glodnych sukcesu ,my 3/4 skladu opartego na wypalonych pilkarzach...