Wyświetl pojedynczy post
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2008, 22:41
Tradycyjnie po naszym meczu wytaczacie na forum najcięższe działa Poziom niektórych postów przebił najlepsze kwiatki for kibice.net+onet razem wziętych. Szacuneczek
South napisał(a):Wyświetl post
1.Bo nie ma z tego żadnego wymiernego pożytku dla Wisły
2.Bo Każda wygrana ,to kasa dla Lecha,zresztą jak każdy mecz w PU
3.Bo kibicuje Wiśle Kraków ,a nie sprzedawczykom z Poznania gdyby nie Amica to nie graliby teraz z Nancy.
4.Frajerstwo kibiców Lecha patrz np. flagi
itd.
1. Ktoś napisał o wzajemnym nakręcaniu się, w sensie silny Lech - więcej siana na transfery w Wiśle/Legii, ogólny wzrost poziomu ligi. Mogę się z tym zgodzić.
2. Nie ulega wątpliwości. Na tej samej zasadzie nie życzę dobrze Wiśle i Legii.
3.Tak, tak. Gdyby nie Cupiał chodziłbyś na Tramwaj albo Wawel
4.Napisał kibic przenajświętszej, niepokalanej, honorowej Wisełki. Znasz pojęcie hipokryzja ?

Broń Boże nie oczekuję od Was poparcia i trzymania kciuków za Lecha, ale ludzie, trzymajcie jakiś poziom, bo 3/4 postów z tego tematu dotyczących Lecha brzmi jak jakieś żałosny bełkot niewyżytych nastolatków.

donPedro23 napisał(a):Wyświetl post
Lech zdech Kolejorz!
A co do tych europejskich rankingów to jedna wielka bzdura. Wisla przez ostatnie kilka lat pokazała sie w Europie, a Lech ostatnie dobre występy zaliczył prawie 20 lat temu. I co I my graliśmy z Tottenhamem, a oni z Austrią Wiedeń. Gdzie tu sprawiedliwość!!
Następny yntelygent. Z dech czyli z desek ? Ładnie tak błyszczeć analfabetyzmem na swoim forum ?
Ano pokazała się i grała nieźle, ale co z tego ? Sugerujesz, że należy się Wam miejsce w fazie grupowej, bo kiedyś puknęliście Lazio i Schalke ? A przepraszam, Barcelona też jest na rozkładówce. Fiu, fiu, ćwierćfinał UEFA z urzędu! Protestować, wysyłać pisma. Przecież Wam się należy! Jakaś sprawiedliwość musi być.

ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
a ja tam jestem za dobrymi występami Lecha w Pucharze UEFA.

dobre występy=zainteresowanie zachodnich klubów=wyprzedaż zawodników Lecha. Chyba nikt nie sądzi, że Rutkowski będzie zatrzymywał piłkarzy i dawał im wyższe kontrakty. Pierwsza lepsza oferta i piłkarz sprzedany. Nawet mając kasę z transferów, to ciężko będzie zbudować znów zespól od podstaw. A pieniądze w UEFA nie są znowuż takie duże, żeby tu Lech miał odskoczyć Legii czy Wiśle.
Do tego dochodzi dodatkowe zmęczenie, co będzie (i już jest) widoczne w lidze.
Całkiem niedawno Rutkowski obiecał, że jeśli mamy pozbyć się któregoś z graczy, to tylko w przypadku, jeśli znajdziemy na jego miejsce zmiennika o takich samych, lub lepszych umiejętnościach. Wiadomo, że są były to tylko słowa, a nie poważna deklaracja. Jak będzie, okaże się niebawem.
Martwi mnie, że Lech ligowy jest znacznie słabszy od tego pucharowego. Widać, że piłkarze wkładają więcej sił i ambicji, by pokazać się w ważnych meczach, ale co z tego, skoro ostatnio za często dają dupy w zwykłych potyczkach ligowych. Dlatego podtrzymuję to, co pisałem jakiś czas temu - majster nie w tym sezonie.

Jeśli chodzi o mecz, to piłkarsko mogły się podobać jedynie akcje ofensywne. Obrona, jak ktoś wspomniał bardzo słaba i to w obu drużynach (u nas pewnie nieco gorsza). Nie brakowało okazji na bramki, dlatego pozostał niewielki niedosyt, ale remis w inauguracji zadowala mnie i większość kibiców Lecha. Przed meczem wziąłbym go w ciemno
Patrząc realnie możemy mieć szanse jedynie w ostatnim meczu, z Feyenoordem.
Odpowiedz cytując