Wyświetl pojedynczy post
Snakes
Banita

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2008, 20:40
bb.1906 napisał(a):Wyświetl post
Czego?
Przepraszam nothing personal,wiem że się czepiam ale nie mogłem wytrzymać po prostu

Nie wiem czy znasz program Baracka Obamy, ale z liberalizmem ma on niewiele wspólnego. No chyba że sprowadzamy cały spór do kwestii obyczajowych, aczkolwiek z doświadczenia wiem że na tym forum lepiej takich unikać <- taka moja rada
pozdrawiam
Sorry oczywiście pluralizmu ,zdarza sie najlepszym
Nie pisalem o Obamie tylko o takim "American Dream" o ktorym marzyli Polacy jeszcze za komuny i pozniej jak stad uciekali .Liberalizm w kwestiach obyczajowych (a nie tylko gospodarczych) ,co sie objawia tym ze bez zadnej krępacji mozesz sobie zalozyc np. Koscioł Wyznawcow Elvisa Presleya i nikt ci go nie spali w nocy ,tak jakby to by sie mozna spodziewac w Polsce.
Co do tego co napisal wyar ,czyli 99 % nasmiewania sie i 1% konkretów , jak masz teze zalzoona z gory ze murzyni sa gorsi bo np sa malo pracowici albo zydzi to zlodzieje to mozesz sobie przybic piatke z takim ziomem co robil rozrobe w latach 39-45 zeszlego stulecia,tylko troche to dziwne ze mowi to Polak ,ktorego przodkowie dostali niezle w pi*de od takich wizjonerów. U nas jakos nie ma murzynów ,a sa slumsy ,bieda i przestepczosc ,jak to skwitujesz ? Ja tak samo jak skwituje sytuacje murzynow,zoltych czy pigmejow zyjacych w takich gettach - to brak do edukacji,zero perspektyw i dyskrymnacja spoelczna.
Nikt nie jest ku*wa gorszy ,jak wychodzi z brzucha matki ,gorszym sie moze stac dopiero pozniej ,jak system go nie ksztalci tylko gnoi i nie daje szans.