Wyświetl pojedynczy post
TYLKO___WISŁA
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2008, 20:26
grzesiek632 napisał(a):
i z czygo sie tu cieszyc?! znow nie potrafimy ( jako Polacy oczywiscie ) wygrac w europie...
Nie my, tylko Lech Poznań. to gra Lech a nie reprezentacja i tak jak życze im żle w lidze, pe, pp tak im żle życze w europie, cieszy mnie fakt gdy przegrywają, bo gdy oni przegrywają staczają się w dół.. każda ich wygrana, dobry występ w pucharach przybliża ich do mistrzostwa, nie NAS!

Cytat:
wymien mi przynajmniej 3 powody dla krorych nie kibicujesz polsk,im druzynom w Europie?
bo gdyby Lech awansował np. do Ligi mistrzów na nic dałoby ci pkt w rakingu, skoro zawojowaliby Polską ligą na kilkanaście lat.. oni awansują czy wychodzą z grupy to oni dostają potężne pieniądze, to do nich lecą sponsorzy.. i tak dalej.. Wisła nic na tym nie zyskuje.
Nie trzeba się patrzeć na punkty, tylko na zdobycie mistrzostwa Polski i wtedy gramy w pucharach bez względu na punkty

Cytat:
ja chciałbym zeby w europie polskie druzyny wygrywaly bo w lidze to wiadomo kto i tak wygra...
a ja bym chciał żeby wygrywała tylko Wisła

to że Lech czy Legia będzie wygrywać w pucharach, awansować dalej nie oznaczać będzieże Wisła nagle zacznie lepiej grać!! Wisła nic na tym nie zyskuje, wręcz przeciwnie bo to rywal buduje się na solidną ekipę na miare europy, a Wisła schodzi na drugi tor!!
Ostatnio edytowane przez TYLKO___WISŁA : 06.11.2008 o godz. 20:32.
Fuss napisał(a):
Nie chce być w SKWK gdyż lubie czasem pomelanżować , lubie sie napić a takich ludzi w SKWK raczej nie chcą.
Fuss napisał(a):
Taki jestes kozak to pojdejdz do jakiegoś Sharka i zapytaj go co mial z polskiego intelektualisto internetowy.
Odpowiedz cytując