Snakes napisał(a):

@cpc
Jesli Korwin nazywa "prawdziwa Ameryka" ameryke niewolnictwa i dyskryminacji czarnych oraz ameryke w ktorej kobiety nei maja praw wyborczych ,to ja juz nie mam wiecej pytan.
Ameryka, prawdziwa,kojarzy sie zupelnie z czyms innym (przynajmniej mnie).To wolnosc ,demokracja ,liberalizm - a nie jakies zakazy czy kompleksy . Smutne ,ze ludzie nie pojeli po roznych traumach XX wieku ,ze biały urodzony np. w Hiszpanii niczym nie rozni sie (sic! - przyp wyar) od czarnego urodzonego gdzies na równiku, i że jak sie da tym osobom podobny start czyli nauka,wychowanie itd to beda tak samo zdolni do osiagania wytyczonych celów.
PS.Wspolczuje żonie Korwina i jego córkom jak je posiada
|
cpc,miej litosc,nie odpowiadaj chlopcu - bo ja zaczynam wspolczuc Jego rodzinie

Wysluchiwac takich bredni przy sniadaniu obiedzie czy kolacji - doprawdy,musi to byc b. traumatyczne...

Typowa socjalistyczna durnota - zamiast rozwodzic sie,zapytaj gostka,czy KIEDYKOLWIEK nie spal na lekcjach biologii,i czy czyta wylacznie faszystowska GW - czerpiac rozmaita "wiedze" z wypocin jej "wyksztalconych" dziennikarzy - najbardziej mi sie podoba tekst o "takiej samej zdolnosci do osiagania celow" - PANIE I PANOWIE,CZY WY NAPRAWDE LUBICIE SIE KATOWAC PROWADZAC JALOWE DYSPUTY Z SOCJALISTA

Na dodatek z niedouczonym ?
Ale najlepszy jest tekst o najlepszym polskim polityku - juz nawet moja dziewczyna,ktora polityke w zasadzie olewa (jak wiekszosc kobiet - a propos ich praw wyborczych...) smieje sie z gostka

Wiadomo,kiedy rozum spi...