Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2008, 19:37
3rider napisał(a):Wyświetl post
A to mnie Arti ubawiles. Bez obrazy, ale masz przyslowiowe 0 do powiedzenia w temacie kto adios, a kto nie. Musisz przeskoczyc swoje ograniczenia i zrozumiec, ze GDYBY NIE BC TO WISLA NIE ZDOBYLABY W OSTATNICH 10 LATACH, 6 TYTULOW MISTRZA POLSKI. BA, NIE ZDOBYLABY ANI JEDNEGO. Wiecej szacunku do kluczowych ludzi w historii Wisly. Ja wiem, ze jest era popcornu i Dody, ale otrzezwiej w temacie tego co piszesz.

Jestem zwolennikiem pozostania Skorzy i dokonania w koncu wzmocnien za pieniadze, ale patrz na druga strone medalu przez pryzmat WYNIKU SPORTOWEGO I FINANSOWEGO. Lech wszedl do grup PUEFA? Chyba tak, wiec dalo sie. A lige bedzie mozna ocenic za kilka kolejek w grudniu - nie wiesz jeszcze jak sie to potoczy, na razie kluczowe mecze w tej rundzie przegralismy...

ps. nie ma BC&co, jest tylko BC takiego prezesa zazdroscic!!

Dokładnie - mam 0 do powiedzenia. Wiem, że 6MP itd., pamiętam poprzednie... długo czekaliśmy.
Życzę Wiśle rozwoju i spokoju dlatego ostro wyraziłem swoje zdanie. Nie widzę żadnych uzasadnionych powodów do mieszania w klubie. Drużyna została latem osłabiona wskutek czego w momencie większego natężenia gier zaczęła osiągać gorsze wyniki i niczego innego nie można było oczekiwać.

ps. Ze jest sam BC bez gromadki podpowiadaczy i d..owłazów, których co gorsza słucha - do tego mnie nie przekonasz.
A co ma do tego Doda i popcorn?