Wyświetl pojedynczy post
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2008, 19:52
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
1)chętnie zapoznam się z programem McCaina. Podasz mi Jego postulaty?

2)Aha i skąd info, że Obama nie będzie żadnym stopem dla Rosji? Info telefoniczne z Białego Domu? Czy jakiś dziennikarzyna tak napisał?

3)cpc no i? Czarni chcieli w końcu czarnego prezydenta. Biali w pewnym stopniu też. I tyle. Wasze rozumowanie jest takie- biały idzie do urny i myśli- jak zagłosuje na McCaina to będę rasistą, więc głosuje na Obamę. To jest chory pogląd. Tyle lat czarni głosowali w wyborach na białych i żyli z tym.
1)Nie będę za ciebie odpierniczał roboty. Powiem Ci tylko, że programy obydwu kandydatów znajdziesz na ich stronach internetowych. Ja swoje lekcje odrobiłem, jeżeli ty nie, to już twoja sprawa... nie słuchaj może tak namiętnie tego co mówią media o Obamie.

2 i 3. Chyba kończymy rozmowę w tym miejscu, bo nie mam ochoty dostać wrzodów z Twojego powodu.

EDIT:
W między czasie zedytowałeś posta i dodałeś jedno zdanko, które kompletnie Cię kompromituje. Już w pierwszym poście napisałem dlaczego Obama to zły wybór, a jeżeli już kogoś miałbym posądzić o rasism, to właśnie czarnych wyborców!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 05.11.2008 o godz. 19:54.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując