Wyświetl pojedynczy post
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2008, 19:39
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Ale skąd Ty to możesz wiedzieć, czym kierowali się Amerykanie? Jak na razie to widzę, że to Polacy mają z tym problem i sprowadzają te wybory do koloru skóry. Może po prostu chcieli Obame i tyle. Prezydentem został czarny człowiek, aż tak to niektórych boli? Co to będzie, gdy kiedyś zostanie wybrany czarny Papież. Niektórzy to chyba masowe samobójstwa zaczną popełniać. Wyzywasz Amerykanów od idiotów, bo wybrali Obamę, ciekawe jak Amerykanie nazwą Polaków za wybór L.K.
Tak tak bardzo mnie to boli, że prezydentem został murzyn, bo akurat niefortunnie się składa, że ten człowiek(tu nie ma, żebyś mnie nawet nie posądzał, żadnego sarkazmu) nie będzie stanowił żadnego znaku stop dla Rosjan. Chodzi tu także o bezpieczeństwo polaków. Wszyscy widzimy że Obama(przepraszam za wyrażenie, to cipcia. Poza tym zrobi wszystko co mu powiedzą Izraelscy politycy(tu też się nie odszukuj drugiego sensu), którym akurat po drodze z moskalami.
I skąd mogę wiedzieć, czym się kierowali amerykanie. Po pierwsze, czytałeś programy obu kandydatów? Obama w niczym na dobrą sprawę nie jest zdecydowany...
Poza tym gdzieś po internecie krążyło nagranie z wywiadu przeprowadzanego przej jakiegoś dziennikarza, gdzie podmieniał plany obydwu kandydatów i pytał dlaczego wyborcy dlaczego popierają te postulaty. Cóż, nie moja wina, że amerykanie-idiocie nie wiedzą na kogo, i na co głosują, ale na pewno nie kierowali się w takim razie programem.
A czym się kierowali, dobitnie pokazują procenty zamieszczone tu przez Korada.
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 05.11.2008 o godz. 19:41.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując